Tvåhundraåttonde åseriet- Min första Youtubevideo… ;)

Någon gång ska vara den första! Eleverna och jag ska snart börja vår termin och temat är vinter… Eftersom jag ville förnya mig lite, så blev det en video om sammansatta vinterord… Kom ihåg att slå på ljudet… Musiken är helt i min smak för den här typen av övning… 🙂

Här är länken till min första video på Youtube:

crystals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.