Etthundrasjuttionde åseriet- Den som spar han har!

Den som spar han har...

Häromdagen hade jag förmånen att träffa både nya och gamla vänner i ett för mig nytt sammanhang. En god vän hörde av sig på försommaren med funderingar på att starta en bokcirkel. Nu är den igång och vi har träffats för första gången. Inte helt oväntat bestämde vi oss för att till nästa gång välja att läsa varsin bok av Henning Mankell.

Den gångna veckans fokus på Henning Mankell i och med hans bortgång har fått mig att inse att jag har läst ganska många av hans böcker och att de flesta av dem skulle skänka läsglädje även vid en omläsning, men mest spännande är det ju att läsa något för första gången. Vid en bokhyllesondering hittade jag fyra ännu olästa, varav en är en Wallanderdeckare. De övriga är nog ungdomsböcker. Min hamstermentalitet i bokvärlden, att alltid köpa böcker i tid och otid, visade sig alltså denna gång vara ett framgångskoncept, eftersom jag inte behövde gå längre än till bokhyllan för att hämta min läsläxa. Med nya glasögon kommer jag ju dessutom att se det jag läser! Lördagen är räddad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.