Miniåseri- Den första dagen på sommarlovet

Tallskogen vid Malingarna

Min första dag på sommarlovet, är jag…på jobbet…

Jag är inte helt nöjd med att det blev så, men jag kommer att känna mig nöjd resten av sommaren. Dagen igår räckte inte till…

Vädrets makter är på min sida. Det regnar och är kallt och då kan man lika gärna invänta värmen genom att slutföra det man planerat inför hösten. Det ska bli kul att börja igen i höst! ”Jag har en PLAAAAAAAAAN!”… som Sickan skulle ha sagt!

Jag hoppas kunna hitta lite andra teman att skriva om när jag är ledig, kanske genom att fortsätta skriva recensioner? Vem vet. Nej, nu har jag skrivit klart för idag! Nu måste jag skrida till verket! Sommarkram till er som brukar läsa här! // Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.